Clarenz Google Partner

Clarenz - Diensten

Odoo

Odoo is een open source CRM en ERP pakket dat alle bedrijfsfuncties integreert in één totaaloplossing. Odoo is zeer geschikt voor de ZZP'er en het MKB, mede door de uitermate vriendelijke tarieven.

Doordat Odoo makkelijk is uit te breiden en naar wens is in te stellen of aan te passen, sluit het naadloos aan bij de huidige (operationele) processen van uw onderneming. Dankzij deze flexibiliteit en de expertise van Clarenz in Odoo, worden uw bedrijfsprocessen optimaal ondersteund en uw efficiency gemaximaliseerd.

De usability (gebruiksvriendelijkheid) is zeer hoog. Er is een standalone client en een cloud oplossing (webclient) beschikbaar.

Odoo
Hosting

Hosting

Clarenz heeft haar eigen servers en biedt verschillende hostingpakketten aan. Zo hebben wij Virtuele servers (VPS), Dedicated servers, Managed hosting en Shared hosting.
Op aanvraag kunt u bij Clarenz domeinnamen met verschillende extenties registreren.
Wij bieden verschillende hostingpakketten aan.

Usability

Usability

Hoe hoog is uw bounce-percentage? Ofwel, hoe groot is het percentage bezoekers dat de website verlaat binnen luttele seconden?

Met de gigantische online concurrentie die elke website op dit moment heeft, is het belangrijk dat de website zo gebruiksvriendelijk wordt ingericht. Maar, wat betekent dit nu eigenlijk?

Het gebruiksvriendelijk inrichten van een website heeft alles te maken met het overzichtelijk en duidelijk overbrengen van content. Bezoekers van de website krijgen dagelijks op hoge snelheid, veel informatie gepresenteerd. Het is dus belangrijk dat uw boodschap op een bondige, concrete manier naar voren komt.

Dit kan op verschillende manieren worden bewerkstelligd; denk hierbij aan een overzichtelijke menustructuur, storytelling middels afbeeldingen of bewegende beelden en het gebruik van bulletpoints om de eerste interesse van de bezoeker te wekken.

SEO

SEO

Hoe hoog eindigt uw website in Google wanneer u zoekt op de gewenste zoektermen?

Clarenz heeft veel ervaring op het gebied van SEO (Search Engine Optimalization) en SEA (search engine advertising). Deze expertise wordt bevestigd doordat wij al meerdere jaren Officieel Partner van Google zijn.

Clarenz voert regelmatig ‘organische’ vindbaarheid optimalisaties uit. Dit houdt in dat wij de code van een website analyseren en optimaliseren middels de richtlijnen van Google. Google, als zoekmachine, heeft een aantal voorwaarden gesteld waaraan een website moet voldoen om op bepaalde zoektermen hoog in de zoekresultaten te eindigen. Veel ondernemers, of webbeheerders, hebben geen duidelijk inzicht in hoeverre de code van hun website voldoet aan de richtlijnen van Google. Om dit te verduidelijken hebben wij de SEO scan www.404ko.nl gemaakt. 404KO is een internetapplicatie die de code achter de website scant en analyseert. Na deze korte analyse genereert 404KO een rapport met een cijfer die de gezondheid van de website toont.

Wizard

Wizard

Heeft u een product waarbij klanten meerdere keuzes hebben? Is het een complex product om in korte tijd te presenteren?

De missie van Clarenz is om het keuzeproces van geïnteresseerde en potentiële klanten van onze klanten te versimpelen. Dit doen wij middels ‘digitale butlers’. Deze digitale butler kan functioneren als een actieve leadgenerator, maar ook als een veelzijdig keuzesysteem dat uw product op een heldere manier kan presenteren.

De Wizard is een veelzijdig keuzesysteem dat bedrijven in staat stelt om potentiële klanten snel en gemakkelijk door middel van meerdere stappen bij een gewenst product te laten eindigen. Er kunnen zoveel stappen worden toegevoegd als wenselijk; op deze manier krijgt de klant een realistische prijs getoond die passende is bij het eindproduct. De Wizard kan ook ingezet worden voor het aanbieden van diensten of om een B2B model te creëren.

Om een idee te krijgen hoe dit precies in zijn werk gaat is er een specsheet beschikbaar die u kunt downloaden en openen met Adobe Reader. 

Mediabank

Mediabank

Elk bedrijf heeft een groot archief met (bewegende) beeld- en geluidsbestanden. Hoe worden deze bestanden bij u bewaard? Zijn deze online toegankelijk?

Om te voorkomen dat bepaalde bestanden verloren gaan of dat bijvoorbeeld oudere afbeeldingen worden gebruikt, heeft Clarenz de Mediabank ontwikkeld.

De Mediabank functioneert als een groot archief met beeld- en geluidsbestanden. Het is centraal systeem waar uw beelden realtime in meerdere resoluties online beschikbaar zijn. Met de Mediabank kunt u meerdere beelden tegelijkertijd bekijken en downloaden. Het kan worden gebruikt voor zowel intern als extern gebruik. U heeft dan altijd een recente database op een plek beschikbaar en ziet gelijk of de nieuwe beelden al zijn opgenomen. Ook de lage resolutie (beeldschermkwaliteit voor internetpublicaties) beelden kunnen worden geplaatst en gedownload. Hoge resolutie (voor drukwerk) beelden kunnen tevens worden toegevoegd. Uiteraard kunt u zelf de Mediabank onderhouden of anderen toegang geven via gebruikersbeheer (een inlog account).

Social Media

Social Media

Altijd al het idee gehad om een Facebookpagina te starten, maar geen idee waar te beginnen? Zijn termen als Pinterest, Vine, Twitter of Instagram voor u onduidelijk?

Graag helpen wij u met uw online social media strategie. Niet voor elk bedrijf is een Facebookpagina of een Twitter-account interessant.

Veel bedrijven willen graag hun online representatie vergroten, maar weten niet waar ze moeten beginnen. Wij helpen u met het creëren van een online strategie en duidelijk profiel. Wij geven verschillende trainingen in het gebruik van onder andere Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram.

Maak een vrijblijvende afspraak om te kijken wat wij hierin voor u kunnen betekenen!

cross
loading
clarenz-lion